hajtasd ki

Hajtasd ki!

Okos kert? Ott még azért nem tartunk, de a jövő izgalmas útjain még az is lehet, hogy egy olyan koncepcióval is összefutunk, ahol a növények állapotáról is tájékozódhatunk a mobileszközünkön. De, ha már ilyen nagyot gondolunk, akkor az adatot maga a növény adja.

Ha lesz ilyen, megírjuk!

Az applikáció, amit most bemutatunk ennyire még nem kifinomult, de még ehhez hasonlóval sem találkoztunk ezelőtt.

„Sprout it”! Beszélő név!

Nem számít, hogy a világban hol szeretné az alkalmazással a kerti gondozást segíteni, az applikáció tökéletesen személyre szabható, és segít. iOS, vagy Andorid, nem számít!

Lehetőséget ad: Helytől, éghajlattól és évszaktól függően tud tippet adni, hogy milyen növényt érdemes ültetnünk. Legyen ez zöldség, gyümölcs vagy fűszer.

Jól időzít: Emlékeztet, információt és tippeket ad a növényünk ápolásáról, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Ösztönöz: A kertjétől függően olyan egészséges recepteket, kerti tennivalókat és ötleteket oszt meg, ami mindig pozitív lelkülettel fog minket emlékeztetni a kerti munkára.

Növény adattár: Az állandóan bővülő növénylistában megtalálhatjuk az általunk ültetni kívánt növényeket, helyezzük őket a „mi kertünkbe”, es már teljes kontrol alatt is a kertünk!

 

Ugyan az applikáció korszakalkotó, nagyon tetszetős, stabil és igényes, mi azért még könnyebbé tudjuk tenni az otthoni kertészkedést. Az Élő otthon rendszerrel az öntözőrendszerét is az irányítása alá tudja venni. Legyen bárhol a világon, ha a növények vizet kívánnak, akkor ne a szomszédot zaklassa. Simogassa meg a kijelzőt, és a növények máris boldogak!

Forrás: https://app.gosprout.it/