goji

Goji – a kulcsnélküli élet

 

Lakásunkban már annyi mindent vezérelhetünk, automatizálhatunk, viszont az ajtót mindig kulcsra zárjuk. Biztos átélte már azt, amikor hazaérkezve az ajtó előtt keresi a lakáskulcsát. Ilyenkor a legvalószínűbb hogy a legutoljára átkutatott helyen találja meg. Ezen próbál változtatni a Goji.

A Goji Smart lock egy technológiailag fejlett, modern formával rendelkező intelligens zár, mellyel teljes ellenőrzés alatt tarthatjuk lakásunk ajtaját mobiltelefonunk segítségével. A kifinomult dizájn mögött egyedülálló képességeket találunk.  Modern szálcsiszolt fém ház, kék szöveges LED kijelző, mely név szerint üdvözli a felhasználót. Kamera mely valós idejű képet továbbít telefonunkra. Így ha csöngetnek, azonnal látjuk ki is áll az ajtóban, bárhol is vagyunk a lakásban. A kijelző megjeleníti a zár nyitott vagy zárt állapotát, és a nyitás időpontját. Ezt le is tárolja, így bármikor visszakereshetőek a nyitások időpontjai.

Az elektronikus kulcsot bárkinek elküldheti SMS-ben vagy e-mail-ben. Beállíthatja a hozzáférés típusát, korlátlan, vagy konkrét dátum/idő, vagy idő paraméterekkel. Ezeket a paramétereket bármikor megváltoztathatja mobiltelefonjáról. És minden eseményről értesítést kap. Ha illetéktelen próbál bejutni, arról is figyelmeztető üzenetet küld, akár képpel együtt.

Az eszköz elemmel működik, így nincs szükség tápellátás kiépítésére. A Bluetooth kapcsolat az LE technológiát használja, így a fogyasztása minimális.

Felejtse el a hagyományos kulcsokat. Tartson minden irányítást egy kézben, a mobiltelefonján.

Tamás