Frissen diplomázott kollégáink

Frissen diplomázott kollégáink

 

2017-ben nyílt lehetőségünk több gyakornokot is felvenni a csapatunkba, akik a cég különböző területein kaptak feladatokat. Nagy örömünkre szolgál hírt adni arról, hogy három gyakornok kollégánk sikeresen lediplomázott ebben az évben. A három fiatal hölgy most már mint diplomás mérnök folytatja nálunk pályáját.

Gratulálunk Dicső Ágnesnek, Kovács Szimonettának és Rédecsi Bettinának! Ezúton is köszönjük eddigi munkájukat és számítunk rájuk a jövőben is.

Mikor kollégáink sikereket érnek el, az a mi szívünket is melegséggel tölti el, és büszkék vagyunk rájuk. Szeretnénk még sok ilyen pillanatot átélni, így szeretettel várjuk ebben az évben is a gyakornoki programunkra történő jelentkezéseket.  Gyakornoki programunkról az info@smartme.hu vagy az info@otthonautomatika.hu email címeken lehet érdeklődni.

A gyakornokaink tapasztalatot szerezhetnek gyengeáramú vagyonvédelmi rendszerek és a FIBARO okosotthon rendszerek széleskörű tervezése, kivitelezése és karbantartása területén nálunk. Fontos számunkra, hogy a fiatalok olyan helyre kerüljenek, ahol fejlődésre van lehetőségük, ahol figyelemmel kísérik szakmai előmenetelüket és megbecsülik őket a csapatban. Nálunk a gyakornokon megbeszélés után olyan munkakörbe kerülnek, amit ők is magukénak éreznek és képességeik szerint is alkalmasak a munkakör ellátására.

Felkeltettük érdeklődését gyakornoki programunk iránt? Üzenjen nekünk az info@smartme.hu vagy az info@otthonautomatika.hu email címeken és kérjen további tájékoztatást a programról!