Emberlight – az okos foglalat

Emberlight – az okos foglalat

Lakásunk világításának vezérlésére sokféle megoldást láthattunk már. Komplett otthon automatika rendszerek, okos izzók. Ezekről már sokat írtunk itt blog oldalunkon. Most egy olyan megoldásról olvashatnak, amivel a hagyományos izzónkat okosíthatjuk.

Az Emberlight egy szabványos izzó adapter. Először ebbe csavarjuk bele hagyományos izzónkat, majd együtt a lámpánkba. Ennyi az egész, és már készen is vagyunk az okosítással. Az adapterbe maximum 40W-os izzót tehetünk. Az adaptert Wi-Fi vagy Bluetooth LE kapcsolaton keresztül érhetjük el, a telefonunkon futó applikációval. Az applikáció egyaránt fut IOS és Android operációs rendszereken.  És milyen funkciókat kapunk?

Teljes fényerő szabályzás hagyományos izzókkal, de használhatunk kompakt vagy LED izzókat is. Ha több adaptert használunk, csoportokba is rendezhetjük őket. Különböző világítási hangulatképeket hozhatunk létre az alkalmazással, melyeket egyetlen gombnyomásra aktiválhatunk.

Az Emberlight egy ötletes megoldás, ha világításvezérlésben gondolkodunk. Nem kell minden izzót lecserélnünk lakásunkban, és különféle átalakításokra sincs szükség. Egyszerűen becsavarjuk a lámpába, és élvezzük a kényelmét.