Drift Light - Aludjon egyszerűen

Drift Light – Aludjon egyszerűen

Emlékszünk még arra, hogy mennyire kipihentek voltunk, amikor a napfelkeltével együtt keltünk, és a naplementével együtt feküdtünk? Nem? Csinálták már egyáltalán? Ha nem, akkor nagyon ajánljuk. Több okból is!

A biológiai óránk napszaktól függően tart minket aktívan, vagy épp tompít minket. Sokkal okosabb a szervezetünk, mint azt mi gondoljuk, de mi mégis kávéval, energiaitallal, vagy más praktikákkal próbáljuk magunkat állandóan aktívan tartani. Ez hosszabb távon kimerültséget, ingerültséget vagy extrémebb esetekben inszomniát is okozhat.

A Saffron cég által gyártott LED körte a nap ritmusához alkalmazkodva biztosítja nekünk a napszakhoz megfelelő fényt. A Drift Light sokkal kevesebb „kék” fényt használ, mint a mobiltelefonok, vagy a monitorok. A „kék” fényről több tanulmány bebizonyította már, hogy álmatlanságot, zavart alvást okoz.

A hálóba helyezve, szépen lassan csökkenti a fényáramát, így biztosítva nyugodt, es pihentető perceket a lefekvésünk után. A csökkenő fényáram olyan kémiai folyamatokat indít be a szervezetünkbe, amik elősegítik a mély, és zavartalan alvást.

Talán a hétköznapokba nehezen tudjuk beilleszteni az eszköz által nyújtott előnyöket, de a gyerekszobában minden esetben hasznát vehetjük. Nagyon finom fényárammal tudja biztosítani a gyermekek biztonságérzetét is. Mindez csak beállítás kérdése!

A Karácsonynak már ugyan vége, de miért ne kezdjünk egy pihentetőbb, stressz mentesebb életet január 1-től?

Forrás: https://drift-light.com/