dont move

Don’t Move!

A karácsony közeledtével sokszor bajban van az ember, hogy milyen ajándékot is vegyen a család azon részének, akik több emberrel dolgoznak együtt nap, mint nap, vagy épp a közelebbi kollégáinak.

A „Don’t Move” csapat tagjainak valószínűleg hamarabb elege lett abból, hogy a szendvicsüket valaki más ette meg a közös hűtőből. A pár fős társaság gondolt egy merészet, és megalkotta a bluetooth mozgásérzékelőt, amit mindenre rá lehet rakni.

A „Don’t Move” egy apró, öntapadós érzékelő, ami bluetooth-on keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Csak 25x25mm, és szinte minden felületen megtapad.

Mihelyst valaki megmozdítja, a mobilunkon egy push üzenet figyelmeztet, hogy valakinek a mi szendvicsünkre, vagy épp Pókember figuránkra fáj a foga. Közvetlenül a telefonhoz kapcsolódik, nem felhő alapú kommunikációt végez.

Nagy előnye, hogy minden egyes érzékelő érzékenységét külön tudjuk beállítani, és az elem élettartama több, mint egy év.

Ha még nem vette meg „kocka” ismerősei, barátai ajándékát, akkor ezt most itt megteheti: https://www.indiegogo.com/projects/don-t-move