CamioCam

CamioCam – Minden mobil már otthoni kamera is lehet

2014 november 19-én a CamiaCam cég bemutatta az első olyan iOS és Android telefonra is letölthető applikációját, ami minden kamerával ellátott okos kütyünket egy érintésre otthoni kamerarendszerré, megfigyelőrendszerré varázsol.

Csábító, hogy az applikáció teljesen ingyenes, és a legtöbb IP kamerával is kompatibilis, így egy helyen tudjuk az összes kamera képét megtekinteni.

Távolról tudjuk elindítani a felvételt, ami természetesen felhő alapú. (Ide kattintva egy korábbi cikkünket olvashatja „felhő” témában.) Az összes kamera, vagy okos eszköz kameraképére rá tudunk nézni egy független kütyüről, vagy bármilyen böngészővel.

Minden egyes zónához külön push figyelmeztetést tudunk rendelni. Beállítható, hogy ne állandóan vegyen, hanem csak mozgásra indítsa azt el.

A felhő 30 napig ingyenesen tárolja a felvett anyagot, és tökéletesen visszakereshető rajta minden, amit a kamera észlelt.

Támogatja a kétoldalú kommunikációt minden olyan eszközzel, amiben van hangszóró és mikrofon.

Csak az első csatlakoztatott eszköz teljes körű használata ingyenes. Minden további eszköz rendszerbekötése már fizetős.