Bluetooth = Jövő!

Bluetooth = Jövő!

Az ultra alacsony fogyasztású (ULP) RF specialista – Nordic Semiconductor ASA – bemutatta a saját HomeKit megoldását, az nRF51 sorozatot, amely már az ultra-alacsony fogyasztású Bluetooth technológiát használja.

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra az egyedi megoldásra, ami minden igényt kielégít majd. A méret, az energiafogyasztás és a teljesítmény is tökéletesen megfelel, sőt egyelőre túl is mutat minden mai maximális elváráson. Az is különlegessége az nRF51 sorozat eszközeinek, hogy egyetlen chip vezérli és futtatja az eszközhöz tartozó firmware-t. Az ultra-alacsony fogyasztás ideálissá teszi az akkumulátoros hosszú használhatóságot is. 

“A Nordic rendkívül büszke arra, hogy az nRFa51 sorozat minden iPhone, iPad vagy iPod touch termékkel kompatibilis. A HomeKit a vásárlók számára egységesen áttekinthetően, és könnyen használhatóan nyújt egyedi élményt. A rendszer és a különböző termékek azt is lehetővé teszik, hogy teljes nyugalmat és kiváló biztonságot is nyújtson a rendszer egyszerre!” – mondta Geir Langeland, a Nordic Semiconductor értékesítési és marketing igazgatója.

A cég nagy újítása a képen látható innovatív és stílusos kulcsnélküli ajtózár, a Danalock.

“Az új fejlesztés lehetőséget nyújtott arra, hogy végre egy komplex Bluetooth Intelligens zárat fejlesszünk a legigényesebb felhasználóink számára. Az eszköz bőven túlszárnyalta az elvárásainkat az ultra-alacsony fogyasztással, és a könnyű kezelhetőséggel.” – mondja Henning Overgaard, a Poly-Control vezérigazgatója.