FIBARO Button

Bemutatkozik a FIBARO Button

 

Megérkezett a legújabb FIBARO okos kütyü, a FIBARO Button. Eddig sem kellett éveket várni a lengyel okosotthon piacvezetőjének fejlesztéseire, de most még nagyobb sebességre kapcsolt az okos eszközök, okos rendszerek tervezője, kivitelezője. Nemrég még a FIBARO SWIPE-tól volt hangos a nemzetközi technikai világ, de már itt van a FIBARO-család legfiatalabb tagja a Button, mely várhatóan hetek múlva elérhető lesz Magyarországon is.

A FIBARO Button egyszerű, de nagyon hasznos, otthont irányító okos szerkezet. Képes felismerni 6 különböző mozdulatsort használat során, mint például egy kattintás, dupla kattintás vagy a gomb lenyomva tartása. Az eszköz Z-Wave protokollon keresztül kommunikál a központi vezérlőegységgel. Az okosotthon teljes irányítása lehetséges a FIBARO Button-nal.

Az okos eszközt használhatjuk bonyolult és speciális jelenetekhez, testreszabható és abszolút felhasználóbarát. Soha egyetlen kattintás sem jelentett eddig olyan sokat otthonának, mint a Button használata. Húzza fel redőnyét, sötétítőjét, készítsen kávét, kapcsolja be rádióját egy egyszerű gombnyomással. A FIBARO összes jelenleg piacon lévő okos eszköze a formatervezésben és kialakításban is megállta a helyét. Természetesen a sorból nem lóg ki a Button sem.

Az intuíciós design illik minden dekorációhoz és az egyszerű telepítése lehetővé teszi elhelyezését a lakás bármely pontján. A FIBARO Button okos eszköz vezeték nélkül végzi dolgát, alacsony energiafelhasználása  lehetővé teszi a hosszú élettartalmat. Egyik legnagyobb előnye, hogy hihetetlenül kis mérettel rendelkezik. Magassága alig lépi túl a 30 mm-t, míg átmérője 46 mm, azaz az eszköz egyesíti magában a használhatóságot és a tökéletes megjelenést.

Ismerve az eddigi FIBARO-termékeket, biztosak lehetünk abban, hogy a FIBARO Button is forradalmi távlatokat nyit meg a felhasználók számára, akik hasonlóan a FIBARO okosotthon-rendszerhez, távolról irányíthatják otthonukat a Button segítségével.

További, angol nyelvű leírás: https://www.fibaro.com/en/the-fibaro-system/the-button