Beeb

Beeb – az okos levegőminőség monitor

A környezetünkben lévő levegő minősége nagyban befolyásolja közérzetünket. Biztos észrevették már, hogy akár otthon, akár a munkahelyen, ha nem jut friss levegő a helyiségbe, akkor fáradékonyabbak vagyunk, csökken a koncentrációs képességünk.

Egy okos eszköz a Beeb, felügyeli és elemzi a levegő minőségét, és figyelmeztet minket, ha szellőztetnünk kell. A mérési eredményeket különböző színekkel vizuálisan is jelzi a beépített LED-el, valamint okos telefonunkra is átküldi. A készülék figyeli a hőmérsékletet, páratartalmat, a levegő minőségét, és a mozgást. Az okos telefonos alkalmazásban személyre szabhatjuk a riasztási szinteket. Az alkalmazás ébresztési funkciót is kapott, itt beállíthatjuk az ébresztés idejét, és hogy a Beeb milyen színnel világítson ébresztés közben. Ezek az adatokat bluetooth kapcsolaton keresztül jutnak el a Beeb-re. A készülék oldalán 3db USB csatlakozó található, amiken keresztül akár telefonunkat, tabletünket, vagy egyéb eszközünket tölthetjük.

Az élethez fontos a levegő, még fontosabb a tiszta levegő. Ez a kis eszköz már akkor jelez nekünk, amikor mi még nem is érezzük a változást. Így mindig frissek maradhatunk akár otthon, akár munkahelyünkön.