Az óra és a bluetooth esete!

Az óra és a bluetooth esete!

Nagy eséllyel nem utazik nap, mint nap a más időzónában lévő helyekre, de ha mégis, akkor itt a következő nagy előrelépés a Casio-tól.

Legyen az egy pár órás eltérés, vagy akár egy quantum ugrás szerű időzónaváltozás, ha épp Tongára utazik, ezentúl már nem kell az órája nyomkodásával foglalkoznia.

A Casio Edifice EQB500 típusú óra az első olyan óra, amit bluetoot segítségével csatlakoztathat az okostelefonjához, és ezen felül 300 város világ órájának beállításával rendelkezik.

Legyen egyszerű, stílusos, és napelemes!
A 3 gombnyomás, és az óra csatlakozott is a telefonhoz, és természetesen a napenergia felhasználásával állandóan töltésben marad. Ez nagyon fontos, főleg amiatt, hogy azért az óra energiaétvágya hatalmas.

Ha az időzónák között utazgat, de minden helyen ugyanakkor vannak a találkozók – természetesen helyi idő szerint -, akkor csak állítsa be a telefonja segítségével az órát, és onnantól kezdve már sehonnan sem fog elkésni. Vagy sehonnan sem fog azért elkésni, mert az óra nem jelzett volna időben.

Legyen két helyen egyszerre!
Ahogy az körvonalazódik, egyszerre is lehet két helyen. Virtuálisan legalább! A két időzónát mutató óralap mindig tudatni fogja, hogy otthon, vagy épp az utazás célpontjául választott helyszínen mennyi az idő.

Találja meg gyorsabban a telefonját!
A “telefon keresés” gomb megnyomásával egy kis dallamot játszik le a telefon, így könnyebben megtalálja akár a tegnapi szennyes között is a telefonját.

Ellenőrizze leveleit!
Nagyon sok olyan helyzet van, amikor nem vehetjük elő a telefonunkat, de mégis tudni szeretnénk, hogy kaptunk-e e-mailt. Az óralapon található üzenet jelző informál, hogy jött-e új levél az e-mail fiókjába.

Bővebb információt itt talál az óráról: https://edifice.casio.com/