Apple autó – Titán

Apple autó – Titán

A Szilícium völgyben az a hír járja, hogy az Apple újra valami korszakalkotót tervez. Ez a terv nem más, mint egy új autó, a Titán. A hír pár hete látott napvilágot, amikor is kiderült, hogy az amerikai óriáscég a Tesla (elektromos autókat gyártó cég) alkalmazottainak egy részét szerette volna magához csábítani. Nagyon keményen dolgozik az Apple, hogy a Tesla szakembereit átcsábítsa magához, de Elon Musk (a Tesla ügyvezető igazgatója) szerint eddig csak apró sikerrel járt az Apple.

Eddig csak nagyon kevés biztos információ van az autós projektről, így inkább csak a pletykákra hagyatkozhatunk.

Egyes források azt állítják, hogy a Titán egy vezetőnélküli, teljesen automatizált vonalat terveznek, de olyan információkat is hallani, hogy a Tesla autókhoz hasonlóan, inkább a design-ra, és a használhatóságra helyezik a hangsúlyt.

Az Apple fennállásának ideje alatt többször állt elő hihetetlen termékekkel, amik aztán meghódították a világot, így ha esetleg egy harmadik úton jár a cég, amiről egyelőre nincsenek hírek, akkor azon sem fogunk meglepődni.

Köztudott, hogy a legtöbb bevételt hozó negyedévet tudja maga mögött az amerikai óriás, és ha fent szeretnék tartani a hihetetlen bevételeket, akkor muszáj új piacot megcéloznia.

Mi szurkolunk, és tágra nyitott szemekkel figyelünk!