Amazon Dash - Automatikus bevásárlás

Amazon Dash – Automatikus bevásárlás

Amazon Dash a megoldás az összes olyan – amerikai – lusta, vagy épp nagyon elfoglalt háziasszonynak, bevásárlás felelősnek, akik otthonában mindig elfogy valami. Frusztráló tud lenni, ha nem gondolkodik az ember állandóan előre, és elfogy a WC papír…

Sok érdekességbe futunk az interneten, és ez is egy ilyen. Olvassák csak tovább!

„Egyszerűbb bevásárlás”-ként mutatja be magát az eszköz. A vonalkód olvasóval, és a beépített mikrofonnal rögzíthetjük azokat a fogyásban lévő, vagy épp hiányzó dolgokat, amiket már másnap szeretnénk a küszöbünkön tudni.

Több, mint 500 000 különböző árucikk közül választhatunk, ami bőven kimeríti a „hatalmas választék” fogalmát. Természetesen könyveket, háztartási, és egyéb elektronikai gépeket, ruhákat és kiegészítőket is vehetünk az eszköz segítségével.

Jó-e az Amazon Dash?

Egy dolog sajnos olyan szálka a szemünkben, amitől egy darabig nem szabadulhatunk meg. Itthon nem elérhető! 🙁 Minden más mellette szól! Gyors, kényelmes, stresszmentes. Mi kell még?

Nem kell szerencsére várnunk addig, amíg az Amazon Magyarországot is meghódítja. Választhatunk az itthoni online bevásárló felülettel rendelkező hipermarketek közül. Tökéletesen kiszolgálnak, és talán nincs ilyen szép kis „kütyüjük” – még –, de már könnyebbé teszi az online felületük is az elfoglaltak életét, hogy nem kell még a bevásárlással is értékes időt tölteni. Akár munka közben is pár kattintással elvégezhetjük azt. (Ezt persze nem ajánljuk, hiszen munkaidő alatt dolgozni kell…)