A FIBARO otthonautomatika rendszer

A FIBARO otthonautomatika rendszer – II.

 

A FIBARO központi vezérlők

A Home Center a FIBARO rendszer központi eleme. Itt kapcsolódnak össze a Z-Wave technológiával kommunikáló eszközök, valamint ide futnak be az érzékelőktől az adatok. A Home Center a beérkezett adatokat feldolgozza, majd a programnak megfelelően küldi ki a végrehajtandó parancsokat pl. a redőnyvezérlő modulnak.

A FIBARO kétféle központi vezérlőt kínál rendszereinek működtetésére. Egy kisebb tudású Home Center Lite, valamint egy minden igényt kielégítő Home Center 2 vezérlőt. A két központi vezérlőről alábbi bejegyzéseinkben olvashat bővebben.

Tudjon meg többet a Home Center 2 vezérlőről

Tudjon meg többet a Home Center Lite vezérlőről

Mindkét központhoz mobiltelefonos alkalmazás segítségével távolról is csatlakozhatunk, így akkor is felügyelhetjük – vezérelhetjük lakásunkat, ha éppen nem tartózkodunk otthon.
A vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs technológiának köszönhetően a Fibaro rendszer telepítése nem igényel semmilyen átalakítást, bontást vagy kábelezést. Bármilyen akár már berendezett épületbe is könnyedén telepíthető. A vezérlők tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a megjelenésre. Ennek köszönhetően bármelyik eszközre is esik a választás, lakásunk stílusos kiegészítőjévé válhat.

Amennyiben bármelyik FIBARO termék felkeltette érdeklődését, vagy többet szeretne megtudni róla, látogassa meg weboldalunkat vagy keresse értékesítő csapatunkat.

A következő bejegyzésünkben megnézzük a FIBARO milyen lehetőségeket kínál a vezérlések területén.

Tamás