Okosotthon

A 2 legjobb dolog, ami a héten történhet veled

A tegnapi naptól elérhető a SMARTme Building Technologies Kft. Facebook oldalunkon egy okos otthon témáról szóló felmérés.

Amikor ügyfelekkel találkozunk, gyakran meglepődve tapasztaljuk, hogy mennyire kevés információval rendelkeznek az okos otthonról, annak ellenére, hogy elhatározott céljuk van, ők is szeretnék a rendszer sajátosságait, kényelmi funkciót, saját lakásukban érezni. Vajon mi állhat a háttérben, hogy a magyar társadalom sokkal kevesebb információval rendelkezik az okos otthonról, mint mondjuk a trendi okostelefonról, amit a felhasználók, akár évente lecserélnek, úszva az új kütyü újdonság adta örömforrásban.

Ha kérdésre nem is tudunk pontos választ adni, folyamatosan azon agyalunk, hogy az információhiányos okos otthon szolgáltatási területet sokkal közelebb hozzuk a társadalom felé. Gondoltunk egy merészet és elindítottunk egy okos otthon kampányt a tegnapi napon, aminek az első lépése egy okos otthon kérdőív minél szélesebb körben való ismertetése.

Ergo, ami elsőként a legjobb dolog lehet a héten számodra, hogy segítesz nekünk, és megosztod velünk a véleményedet az okos otthonról. A felmérés olyan kérdésekre keresi a válaszokat, hogy mikor van az okos otthon rendszer telepítésének időszerűsége, mi a rendszernek a legfőbb funkciója.

A kérdőívben lévő kérdések arra is kitérnek, hogy egy okos otthon felépítmény, milyen eszközöket képes szabályozni, és egy alapvető funkciókkal rendelkező okos otthon, vajon mennyibe kerül. Nem akarjuk az összes puskaport ellőni, hiszen az újdonság erejével kívánunk hatni a felmérés során.

És hogy mi a második legjobb dolog a héten, ami veled történhet? Ha jó fej vagy és kitöltöd a kérdőívünket, és az utolsó kérdésnél megadod a nevedet és email elérhetőségedet, okos kütyüket nyerhetsz tőlünk 10.000 forint értékben, egy szép SMARTme szövet táskában.

 A JÁTÉKSZABÁLYZAT ITT MEGTEKINTHETŐ. 

Szóval kérdőív kitöltésre fel, mond el nekünk, hogy mit tudsz, mit gondolsz az okos otthonról és nyerj tőlünk menő cuccokat.

A kérdőívért KATTINTS IDE.